Årets gang 2012

Vores første år som interessegruppe er nu slut.

Det har været et ret stille år. Ikke fordi, tror jeg, at der fra starten har været forventning om, at det ville blive lige så hektisk, som i Vikingespillets dage. Det ville da heller ikke været ønskeligt.

Men – Der er trods alt sket nogle få ting i gruppen.

Den tidligere så travle og effektive kostumegruppe, har haft nogle enkelte mødeaftener, hvor der er blevet ryddet op og kasseret, og også påbegyndt nogle nye kostumer til udlejning.
I den forbindelse, har der da også været lidt gang i udlejningen. Der har været udlejning til Vikingeklubben Isbjørnen, Vadum kirke og til et par private arrangementer. Og det er jo herligt.
Der er i år allerede gang i udlejningen igen.

I november 2011 havde vi vores traditionelle bowling turnering på Seaport Bowling Center, med 10 deltagere. Det var ikke så mange, men vi der var der, havde en herlig kamp om præmierne og så spiste vi os en fyldt bug til bagefter i alskens gode julelækkerier.

I begyndelsen af juni måned 2012, var der udflugt til Fyrkatspillet “Vølvens hævn”, hvor vores egen Lars Drejer var med i en af rollerne. Dette tilbud var der 8 medlemmer der havde taget imod, og efter hvad jeg hører, så havde de en rigtig god tur og oplevelse. Det er godt, at der er nogen der har succes, når vi nu ikke selv kan holde et Vikingespil kørende.

Også i juni måned fik vi udbetalt vores tilskud for Forenings-El. Det blev til 650 kr og det synes jeg jo er helt fint. (Jeg har fået besked fra EnergiNord, at det ikke bliver så meget i år. Om det så er fordi nogle har meldt fra, eller at vi bare ikke bruger så meget strøm her i disse sparetider. Det får vi ikke noget at vide om). Men du kan stadig tilmelde dig på vores hjemmeside. Du får den billigste strøm og Vennerne får 2 øre pr kwt du bruger.

Jeg nævnte i begyndelsen, at der havde være lidt stille, men når jeg nu ser på det, så er der da sket en hel del alligevel.
På trods af det håber jeg da, at vi får lidt mere gang i aktiviteterne her i 2013.

Derfor tør jeg også rolig nævne, at det er ved at være på tide at betale årets kontingent. Vores økonomi viser, at vi roligt kan bibeholde det utroligt lave kontingent på 50 kr pr person i år.
Det aller nemmeste vil være hvis i indbetaler det via netbank til gruppens konto i Danske Bank Reg.nr: 1551 Kontonr.: 5651980.
Alternativt kan kontingentet betales kontant til Anita ved næstkommende møde i Galstersgade.
Jeg håber i stadig holder i og fortsat vil være med i Lindholm Højes Venner.
Så vil jeg forsøge om der er flere af de tidligere medlemmer og deltagere i Vikingespillet der også vil være med i vores lille gruppe.