Årets gang 2014

Så er der igen gået et år og vores lille hyggelige interessegruppe lever i bedste velgående..Det er jo stadig ikke det helt store markedsføring- og pr-budget vi har. Så med det i tankerne er det faktisk en helt fint udlejning vi igen har haft i det forgangne år. Vores “kunder” har været VinterbaderklubbenIstølt Frederikshavn og de lokale kirker. Det tyder på at de alle også her i det nye år skal bruge kostumer, så vi har jo vores berettigelse.
Så alt i alt har vi fået 8.500 kr i indtægt på dette. Det har så til gengæld af og til krævet hektisk aktivitet ved symaskinerne. Det er nok på sin plads her, at udtrykke en stor tak til de der har båret det store læs med at lave og vedligeholde kostumer og tilbehør, samt arbejdet med at pakke, udlevere, modtage og vaske tøjet igen.

Vi er stadig tilsluttet Forenings-El og da i jo bruger en masse elektricitet i løbet af året, støtter Energi Nord os med ca 500 kr.

Udgifterne løber op i lidt over 4.000 kr. Det er for størstedelen udgifter i forbindelse med julebowling og teatertur. Så man kan sige, at vores penge går til sjov og spas. Desuden er der små 1.000 kr til husleje og hjemmeside. Ja – og så er der den irriterende udgift til bankens gebyrer på  250 kr.

Men frisk mod. Der er alligevel et pænt overskud på lidt over 4.000 kr. Herligt.

Som nævnt havde vi en teatertur sidste sommer til Fyrkatspillet, hvor 14 af vores medlemmer deltog.Fin oplevelse med spil og vikingetaffel i langhuset. Man kommer helt til at savne vores eget vikingetaffel, som jeg synes var lidt mere realistisk, når man ser bort fra den kendsgerning, at det foregik i et partytelt. Og i november var 15 medlemmer til bowling med en herlig julebuffet bagefter.
Til disse arrangementer er det sådant, at hver især betaler et symbolsk beløb, mens resten betales af gruppens kasse. Så man kan sige, at det gælder om at deltage for at få noget ud af medlemskabet. Meld dig til næste gang der annonceres et arrangement. Du må også meget gerne komme med forslag til andre aktiviteter vi kan lave eller deltage i. Så tager vi det op, og vurderer om det er noget der passer til vores medlemskare.

I løbet af året har der været mange onsdags mødeaftener. Så selv om vi lever stille, så er der pænt stor aktivitet i vores lille interessegruppe.

Men det er jo også ved at være på tide, at betale kontingent for 2015 (17 har allerede gjort det). Så hvis i vil være så venlige.
50 kr pr snude – kan indbetales på 1551-5651980. Det kan selvfølgelig også klares med kontanter til et medlemsmøde. Der er også plads til nye interesserede.

Så jeg håber i alle er med igen. Og, som nævnt, hvis i har forslag til aktiviteter i det kommende år, er de meget velkomne.

Og hermed et forsinket GODT NYTÅR TIL JER ALLE.